torstai 8. maaliskuuta 2012

Pool Party

Elikkäs hiihtolomaviikon perjantaina sain kutsun yksiin bileisiin, allasbileisiin.
Otin mukaan seurakseni Milan lisäksi Maijan ja Roosan.
Mulla ei ole kauheasti kommentoitavaa, joten nauttikaa kuvista :D

Bilepaikka
Took a photo of us before leaving!
 Roosa ja Karri 
Efron :DD
Jussi wearing my favourite bikinis! : D
Noi bikinit ostin Vietnamista, voi jösses kun pääsis jo kertomaan teille mun matkasta, mutta en edelleenkään  saa avattua kaikkia noita tedostoja.... 
 le bikini ladies

Le me sitting on a chair.
Vesi oli oikeasti kylmää ni suostunut menemään altaaseen. Ei sitä kauaa ehtinyt istua kun löysin itteni altaasta hetkeä myöhemmin, kun eräs onnistui heittämään mut veteen  : D kiitokset siitä.

 Karri & Joonas
 le face


 Altaassa pärskyttelyn ja saunomisen jälkeen mentiin pienellä porukalla Mikon luokse jatkoille pärskyttelemään lisää. : D


Oon ajatellut vaihtavani blogiosotteen nimen lähiaikoina, koska toi vidaykey :n lausuminen ja muistaminen on tuottanut muille ongelmia monta kertaa kun puhutaan blogeista. Oikeastaan heitin ton nimen vaan äkkiä blogia tehdessäni silloin joskus, kun mitään muuta ei tullut mieleen. Uudesta nimestä tulee 10x helpomi hivenen ironinen >D get prepared for that!

Mila on tulossa meille taas tulevana viikonloppuna :)
Hope you all a nice weekend!

4 kommenttia:

  1. Vähän sul vaikuttaa olevan kiva elämä! oon kateellinen :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turhaan olet! Ei mul oo niin vauhdikas elämä kuin sä ehkä luulet :') satun vaan raahaamaan kameran sinne missä on menoa ja siten postaan siitä :)

      Poista
  2. Kerro sitten se nimi ennen kuin muutat! :) Haluun jatkossa lukee sun blogia, kun se vaikuttaa juuri sellaselt mist tykkään :)

    VastaaPoista