perjantai 27. heinäkuuta 2012

Thursday Outing

Näin Beven eilen pitkästä aikaa. Syötiin ja vaihdettiin kuulumiset. Hän oli viettänyt kuukauden Aasiassa ja on vihdoin takaisin täällä ankeassa Suomessa. I feel you sis.
 Anyways, kävimme eilen vähän syömässä. Tuli maisteltua japanilaista ja meksikolaista. Päätettiin käydä kokeilemassa Kultatalon uudessa aasialaisessa raflassa ja kävikin niin, että toivottiin ettei koskaan oltaisi astuttu sisään. Ostin lohimaki aterian. Ensinnäkin, sushipalat olivat niin pieniä, toisteksi, riisi oli niin limaista ja lohi.. I don't even. Mutta joo paikassa ei ollut mitään vikaa, tosi viihtyisät tilat ja ikkunasta näki torille. Huomasin että frozen yogurtit olivat juuri rantautuneet tänne turunkin Spice Ice:en joten päätettiin kokeilla. Sanon vaan että, yuck. :DD

I met Bebe yesterday for a long time. We ate and updated on past events. She had spend a month in Asia and is finally back here in gloomy Finland. I feel you sis. 
We were crawing for some sushi so we went to a restaurant called Bambu. The food turn out the worst sushi i've ever eaten. Our portions were so tiny. The rice was way too sticky and the salmon... I don't even. The milieu was really nice and comfy yet relaxing tho. After some sushi we tried some frozen yogurt. That was an another disappointment...

 @ Bambu
 So smarrr

Pretty Beve!

Pienen tankkauksen jälkeen suuntasimme jokirannalle ottamaan parit kuvat.

After tanking up a bit we aimed to the riverside to take some pictures.

pink bandeau JC
shirt Lindex
pink highwaisted shorts Fashion Queen (Vietnam)
shoes TaoBao

Tämän jälkeen suuntasimme taas syömään kun nuo säälittävän kokoiset sushit eivät oikein täyttäneet :--D
Aterioitiin Red Hot Chilissä.

After shooting we headed to a restaurant to eat. Again i know. The sushi did'nt really fill up.
We dined at a Mexican restaurant called Red Hot Chili.

Shrimp pocket and Squid rings for the starters!

Beve's Leaf Steak
My New York Steak. 
Side dishes
Taco Taco !!

Apua, syön ihan liikaa. Lupasin itselleni eilen että nyt alkaa dieetti. Rantakuntoon 2034!!!
Mentiin vielä jokirannalle ottamaan pari kuvaa illallisen jälkeen.

Omg i've been eating way too much recently. No, i mean always so i promised myself yesterday to start a healthy diet. Sounds like just a plan haha...

 We took some pictures by the riverside again after eating.





Until the next post! xoxo

10 kommenttia:

  1. Rakastan sun kenkiä hehe * u * Ittelläni samantyyppiset (ei oo kärestä auki), mutta tilattuani totesin ne jotenki tyhmän näkösiksi kun olivat vaan viiden sentin koroilla. Korkeemmilla koroilla näyttää nätimmille :-------)

    VastaaPoista
  2. en ymmärrä miks ulkomaalais syntyiset sanoo omaa kotimaataan paremmaksi kun suomi (okei et sanonut mut ankee mitenvaa) niin miks kukaan ikin tänne suomeen sit tulee jos se oma alkuperäinen kotimaa on parempi? xd
    en kysy ilkeilläkseni ittekki haluisin täält pois, oon vaa miettinmy mikä saa ihmiset muuttaa suomeen? vaikka tuskin sä tiiät jos oot täällä koko ikäs asunu :/?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ............ me ollaa kenties synnytty tääl Suomes nii se onki vähä hankalampi paikka muuttaa tuon ikäsenä takaisin kotimaahan-.- jep meikäläiselläkin on aasian verta suonissa mutta silti!

      Poista
    2. Samaa mielt Bamboon suhteen! Sillo ku mä olin siel syömäs nii siel oli kuivaa riisiä .__.

      Poista
    3. Haha voi ei Nini :')) Meil taas oli niiin limaista ja tahmeeta riisiä et huhhuh! :// Harmi, koska paikka on kuitenki niin kiva :D

      Poista
    4. Ja Hei anonyymi: En ole missään vaiheessa sanonut että Suomi olisi huonompi kuin muut maat. Tolla ankealla mä viittasin vähän tähän ''ihanan kesäiseen säähän'' mikä on ollut koko kesän, jos olet huomannut. Ainakin täällä Turun suunnalla.
      Ja myönnän sen et ihmiset täällä ei ole niin avoimia kuten jossain muualla. Harvoin kukaan tuntematon uskaltaa tulla juttelee oma-aloitteisesti ja jos sitä täällä tapahtuu, niin se otetaan heti iskuyrityksenä. : D
      Ja no suurin osa ulkomaalaisista tulee Suomeen tai minne tahansa muuhun valtioon paremman elämän toivossa. Eli heillä ei omassa maassa mene hyvin (sodat, nälänhätä yms.) Eiväthe itse saa päättää minne heidät sijoitetaan, se maa mikä ottaa vastaan ni sinne siis. Heillä saattaakin olla erilainen kuva tulevasta maasta.

      Ite omat vanhempani pakeni Vietnamin sodasta eivätkä he sitä itse päätä pakolaisleirillä et minne heidät sijoitetaan.
      Joskus kun on nähnyt maailmaa ni voi koeta oman maan silleei vähä tylsemmäksi, mtu toivottavasti tajuut mun pointin täs :)

      Poista
    5. juu kiitos Vickey asiallisesta vastauksesta :) en laittanut mun kommenttia mitenkään pahalla, jos sitä luulit. Oon vaa tällänen perus suomalainen vähän maailmaa nähnyt.
      Kiitos viel vastauksest (:

      Poista
    6. Juu ei mitään ja pyydän anteeks jos toi mun ilmaiseminen Suomesta antaa tosi negatiivisen kuvan niin sitä en kuitenkaan tarkoita. Kiitos kommentistasi, pisti kyllä miettimään :)

      Poista